Leden

Deze buurtbewoners hebben een rol in Onze bewonersorganisatie.

Marco Tieleman

Marco Tieleman

kerngroep

Marco nam samen met Margreth het initiatief voor de bewonersorganisatie. In het dagelijks leven is hij personal coach. Hij begeleidt mensen met vragen over leiderschap en loopbaan. Hij is regelmatig op zijn ligfiets te zien en hij brengt zijn tijd graag door met fotografie, het maken van toetjes en taarten en wat kluswerk in en rond het huis. Marco woont met Juliette, Mette en Jesper aan de Donnerstraat 3.

Danijela Viljac

Danijela Viljac

kerngroep / activiteiten

Danijela zet zich graag in voor haar buurtje, vindt het leuk om allerlei activiteiten te organiseren. Samen met Cindy & Marco heeft ze zich ingezet om onze veldjes aantrekkelijk te maken voor de bewoners. In het dagelijks leven werkt zij bij de Gemeente Rotterdam, voor de Rotterdamse jeugd. Danijela woont  met Kristijan, Nina en Dario en Ariana aan de Donnerstraat 4.

Jolien Verhoeff

Jolien Verhoeff

activiteiten

Ik ben Jolien Schrijvershof, ik woon met mijn man Walter en 2 kinderen Olivier en Annabel op het Reuderpad. Vanaf het begin ben ik betrokken bij het organiseren van activiteiten voor de kinderen van de Assertuinen. Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. De buurt ervaar ik als zeer warm en hecht. Iedereen staat klaar voor elkaar.

Leonie de Vos

Leonie de Vos

activiteiten

Leonie woont sinds eind 2017 op Reuderpad 8 samen met man JP en kinderen Joep (5) en Hannah (2). “We wonen met veel plezier in deze gezellige wijk. We hebben er fijne buren én vrienden bij gekregen. We kunnen ons geen betere buurt voorstellen om onze kinderen te laten opgroeien. Het is vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan het onderhouden van de veldjes en het organiseren van activiteiten.”

Noor Knaan

Noor Knaan

website

Noor let graag op details en houdt ervan uit te zoeken hoe je dingen (technisch) voor elkaar krijgt. Als zelfstandige maakt ze daarom websites voor zzp’ers. Verder danst ze graag, o.a. salsa & bachata. Noor woont op Hazewinkelpad 8 samen met Paul, Jona en Natan (die geholpen heeft met deze website).