Kalender

Bloembollenfeest

We kijken nu al uit naar de lente! En om de lente kleurrijk te starten poten we vanmiddag bloembollen in alle soorten en maten in en rondom de Assertuinen! Breng je schepje mee en steek je groene handen uit de mouwen. Natuurlijk is er ook een kom warme chocolademelk  met koek voor jong en oud!

Lentefeest!

Een middag vol met spelletjes voor jong en oud in het kader van de lente! Kom tulpentillen, krokuskoppen en vlindervegen!

De Garagebox – delen en ruilen van kinderkleding en -spullen

De Garagebox Loderstraat 11, Rotterdam

Het is leuk om spullen met elkaar te delen. In de garagebox verzamelen we met elkaar kinderkleding, speelgoed en babyspullen, om ze ook weer samen te gebruiken. Je kunt er spullen en kleertjes heenbrengen die jij niet meer gebruikt, zodat een ander ze weer kan gebruiken. Je kunt ook zelf spullen komen uitzoeken die je […]

Gratis

Kerngroep komt bij elkaar

Onbenoemde locatie Rotterdam

Vanavond vergadert de kerngroep aan de keukentafel bij elkaar. Heb je zin om aan te schuiven? Je bent vanaf 20.00 uur van harte welkom!

Buurtbarbecue

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, wordt er ook deze zomer weer gebarbecued! Neem allemaal wat lekkers mee en geniet met elkaar van goed eten, lekker drinken en fijn gezelschap.

Feest 4 juni

Donnerstraat + veldjes

Op 4 juni wordt onze natuurspeeltuin Asserweide officieel geopend! Vanaf 13:00 uur kunnen de kinderen komen spelen, schminken, springen op de springkussen, varen en verschillende spelletjes spelen. De barbecue begint om 15:00 uur. Ook omwonenden zijn van harte welkom! Zien we jullie daar? Deze BBQ wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Rotterdam The Hague […]