Kalender

Lentefeest!

Een middag vol met spelletjes voor jong en oud in het kader van de lente! Kom tulpentillen, krokuskoppen en vlindervegen!

De Garagebox – delen en ruilen van kinderkleding en -spullen

De Garagebox

Het is leuk om spullen met elkaar te delen. In de garagebox verzamelen we met elkaar kinderkleding, speelgoed en babyspullen, om ze ook weer samen te gebruiken. Je kunt er spullen en kleertjes heenbrengen die jij niet meer gebruikt, zodat een ander ze weer kan gebruiken. Je kunt ook zelf spullen komen uitzoeken die je […]

Gratis

Kerngroep komt bij elkaar

Onbenoemde locatie

Vanavond vergadert de kerngroep aan de keukentafel bij elkaar. Heb je zin om aan te schuiven? Je bent vanaf 20.00 uur van harte welkom!

Buurtbarbecue

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, wordt er ook deze zomer weer gebarbecued! Neem allemaal wat lekkers mee en geniet met elkaar van goed eten, lekker drinken en fijn gezelschap.

Feest 4 juni

Donnerstraat + veldjes

Op 4 juni wordt onze natuurspeeltuin Asserweide officieel geopend! Vanaf 13:00 uur kunnen de kinderen komen spelen, schminken, springen op de springkussen, varen en verschillende spelletjes spelen. De barbecue begint om 15:00 uur. Ook omwonenden zijn van harte welkom! Zien we jullie daar? Deze BBQ wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Rotterdam The Hague […]

Oud & Nieuw

Donnerstraat

Om 19:00 uur steken we weer vuurwerk af voor de kleinsten onder ons en proosten we op het nieuwe jaar!

Paaseieren zoeken

veldje Reuderpad

De paashaas komt zoals elk jaar weer bij ons langs om eieren te verstoppen. Ga je mee zoeken?

Vogelhuisje zoeken

Dinsdag 28 mei bestaat Opzoomeren 25 jaar! Dat wordt gevierd met 25 vogelhuisjes met erin aanwijzingen voor een straatprijs. Zoek je mee?

Buurt BBQ

Reuderpad

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, wordt er ook deze zomer weer gebarbecued! Neem allemaal wat lekkers mee en geniet met elkaar van goed eten, lekker drinken en fijn gezelschap. (details volgen)

Vakantiepatat

Reuderpad

Hoera, zomervakantie! Kom jij ook frietjes, snacks en limonade smullen om het te vieren?