Kalender

Oud & Nieuw

Donnerstraat

Om 19:00 uur steken we weer vuurwerk af voor de kleinsten onder ons en proosten we op het nieuwe jaar!

Paaseieren zoeken

veldje Reuderpad

De paashaas komt zoals elk jaar weer bij ons langs om eieren te verstoppen. Ga je mee zoeken?

Vogelhuisje zoeken

Dinsdag 28 mei bestaat Opzoomeren 25 jaar! Dat wordt gevierd met 25 vogelhuisjes met erin aanwijzingen voor een straatprijs. Zoek je mee?

Buurt BBQ

Reuderpad

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, wordt er ook deze zomer weer gebarbecued! Neem allemaal wat lekkers mee en geniet met elkaar van goed eten, lekker drinken en fijn gezelschap. (details volgen)

Vakantiepatat

Reuderpad

Hoera, zomervakantie! Kom jij ook frietjes, snacks en limonade smullen om het te vieren?

Halloween

verzamelen t.h.v. Donnerstraat 4

Het wordt weer een avond vol griezelen, snoepgoed en gezelligheid met zijn allen! Dit jaar kunnen de kinderen (naar eigen inzicht) kiezen tijdens welk tijdsblok ze de huizen rond gaan: 18:30 tot 19:15 uur ouderwets Assertuinen griezelen voor de kleine kinderen 19.15 tot 19:30 uur warme chocolademelk 19:30 tot 20:15 uur Griezelen 2.0 (enge versie)

Paaseieren zoeken

Veldjes Assertuinen

De paashaas heeft weer eieren verstopt. Ga je mee zoeken?

Vakantiepatat

picknicktafel

Zoals elk jaar vieren we het begin van de zomervakantie met een picknicktafel vol friet en snacks. Mmm! Voor jullie ouders ligt er ook wat lekkers op de BBQ.

Vakantiepatat

picknicktafel

Zoals elke zomer vieren we het begin van de zomervakantie met een tafel vol patat en snacks. De ouders kunnen ondertussen genieten van een heerlijke bbq.